Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Μυρμήγκια άττα


τη ζούγκλα του Αμαζονίου έχουν μια τέτοια περίεργα μυρμήγκια, δεν τρώνε άμεσα τα φύλλα, αλλά τα φύλλα από τα δέντρα σε μικρά κομμάτια για να τη φωλιά, όπου η ζύμωση και σίτιση για να αυξηθεί τα μανιτάρια. Αυτό είναι το φύλλο κοπής μυρμήγκια, επίσης γνωστή ως μυρμήγκια μανιτάρι. Μυρμήγκια Leaf-κοπής είναι τα μόνα φρέσκα κομμένα φυτά και να τα χρησιμοποιούν για την καλλιέργεια τροφίμων για τα ζώα. Θα κυριαρχήσει νωρίτερα από τους ανθρώπους τεχνικές φύτευσης.

Χαρακτηριστικό

Δεν είναι μόνο ένα είδος μυρμηγκιών φύλλων κοπής της όνομα του γένους, από τα 47 είδη μυρμηγκιών μασούν φύλλα αποτελούνται κυρίως χωρίζεται σε δύο γένη Atta και Acromyremex. Οι μύκητες ζουν σε τροπικά μυρμήγκια φύτευσης που ζουν κυρίως στην Κεντρική και Νότια Αμερική, το Μεξικό, καθώς και στις νότιες Ηνωμένες Πολιτείες. Μυρμήγκια Leaf-κοπής φρέσκα φυτά (φύλλα, λουλούδια, γκαζόν, κ.λπ.) και στη συνέχεια μεταποιούνται σε φέτες, μύκητα κήπο ως μέσο τους.

Από την άποψη της ανατομικής του, Atta και Acromyremeex έχουν πολλά κοινά. Αλλά οι δύο διακρίνονται για την εμφάνισή τους, Atta είχε τρία ζεύγη ridgelines, εξωσκελετού στήθος είναι σχετικά ομαλή, αλλά Acromyremex διαθέτει τέσσερα ζεύγη ridgelines, εξωσκελετού τραχύ.

Η πολυπλοκότητα της κοινωνικής σύνθεσης των μυρμηγκιών φύλλων κοπής μετά από τους ανθρώπους. Σε λίγα χρόνια, το κεντρικό τμήμα του φύλλου κοπής φωλιές μυρμηγκιών υπόγειο μπορεί να επεκταθεί στα 30 μέτρα (98 πόδια) σε διάμετρο, οι αριθμού καναλιών άλλα μικρά κλαδιά, φωλιές μπορεί να φτάσει 80 μέτρα (260 πόδια) σε διάμετρο, μια περιοχή μπορεί να φτάσει 30-600 τετραγωνικών μέτρων με περισσότερους από 80 εκατομμύρια σε αριθμό, σε γενικές γραμμές, ο αριθμός των φωλιών του θαλάμου μπορεί να φτάσει 8000 ή περισσότερο, κάτω από 7 μέτρα βάθος. Η χρήση φυσικών υλικών, συνήθως φωλιές σχεδιαστεί με καλές μονωτικές ιδιότητες υγρασίας εξαερισμού.

Χαρακτηριστικό του σώματος

Στο ώριμο φύλλο κοπής αποικία μυρμηγκιών μέσα, τα μυρμήγκια έχουν ένα διαφορετικό καθεστώς, ως επί το πλείστον από την άποψη του μεγέθους τους, ως βάση, αλλά υπάρχει μια διαφορετική κατανομή. Atta και Acromyrmex κοινότητες επιδεικνύουν υψηλό βαθμό βιοποικιλότητας στη μορφή, που αποτελείται από τέσσερις μορφές των μυρμηγκιών στην κοινότητά τους δομή, δηλαδή mini, μικρές, μεσαίες και μεγάλες, μεγάλες μυρμήγκια συνήθως θεωρείται στρατιώτη. Atta διαφοροποίηση σε σχέση με Acromyrmex περισσότερο, πράγμα που σημαίνει ότι η διαφοροποίηση σώμα του μυρμηγκιού περισσότερο.

Mini είναι το μικρότερο μυρμήγκι, τη φροντίδα των αυγών και τη φροντίδα για τους νέους μύκητα κήπο, το κεφάλι πλάτος λιγότερο από 1mm.

Μικρές μυρμηγκιών λίγο μεγαλύτερο από ένα μίνι, είναι ο μεγαλύτερος αριθμός των τύπων, υπεύθυνος για την υπεράσπιση τα μυρμήγκια μέσο συλλέγουν την τροφή. Αντιμετώπισε την επίθεση του εχθρού, είναι ανθεκτικά στο προσκήνιο, για να αποτρέψει τις επιθέσεις του εχθρού μυρμήγκια φωλιά ή συλλέγουν τα τρόφιμα. Επικεφαλής πλάτος 1,8 2,2 χιλιοστά.

Ant είναι το κύριο μέσο της συλλογής μυρμήγκια, θα περικόψει τα φύλλα και αφαίρεση συντρίμμια αφήνει τη φωλιά.

Μεγάλο μυρμήγκι είναι το μεγαλύτερο είδος του στρατιώτη να υπερασπιστεί τη φωλιά για να αποτρέψει την εισβολή, τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι μεγάλα μυρμήγκια να συμμετέχουν σε άλλες δραστηριότητες, όπως ο καθαρισμός των τροφίμων των οδικών μεταφορών, κινούνται μακριά την πέτρα έξω από το δρόμο, μετακινηθείτε προς τα κάτω για να φωλιά των σκουπιδιών, κλπ. . Μεγάλο μυρμήγκι μήκος του σώματος της κεφαλής 16 χιλιοστά πλάτος 7 χιλιοστά.

Αυτά είναι εξαιρετικά διαφοροποιημένα σχήμα δείχνει επίσης την εξέλιξη των προηγμένων κοινοτήτων βαθμού τους, καθένα από τα οποία έχει μια ξεχωριστή κατανομή των μυρμηγκιών, η οποία είναι μια εξαιρετικά εξελιγμένη απόδοση. Για παράδειγμα, τα μυρμήγκια θα βρίσκονται σε ένα μίνι κόψει τα φύλλα, τα φύλλα επέστρεψε στο μεσαίου μεγέθους μυρμήγκια φωλιά, μίνι μυρμήγκια στην προστασία κατά τη διάρκεια της μεταφοράς, χωρίς να επιτεθεί. Στην "ελεύθερη αναβάτη" στη διαδικασία, μίνι μυρμήγκια επίσης να επαληθεύει αν τα φύλλα μολύνονται με ένα ορισμένα αντιβιοτικά στα φύλλα για την αποφυγή μόλυνσης του καλουπιού, φυσικά, στη διαδικασία που θα ρουφήξει το σφρίγος, όταν σε μερικές μπουκιές τροφίμων. Όλα αυτά δείχνουν ότι έχουν μια κοινωνική διαίρεση της εργασίας συνήθειες.

Επίπεδο της εξέλιξης

Μυρμήγκια Leaf-κοπής είναι μια πολύ ειδική φυλή, που συν-εξελίχθηκε με άλλα είδη. Αυτή η διαδικασία συμβαίνει σε 50 εκατομμύρια χρόνια πριν, όταν αυτά τα μυρμήγκια βασίζονται σε φυτά, όπως τα τρόφιμα (βλέπε βιβλιογραφία, 1996). Εκείνη τη στιγμή τα βακτήρια του γένους δεν έχουν την ικανότητα να παράγουν σπόρια, έτσι ώστε να τους μυρμήγκια ως κύρια τροφή. Αυτό είναι απλά μια εικασία, μυρμήγκια φύλλα κοπής αποθηκεύσετε αυτό το γένος των βακτηρίων πάνω από 2500 χρόνια, πράγμα που σημαίνει ότι έχουν τόσα χρόνια για αυτά τα βακτήρια κάνουν ανακαλλιεργημένα προσαρμογέα. Φύλλο κοπής μυρμήγκι μύκητα κήπο έχει ένα ειδικό συνήθειες αναπαραγωγής, που δεν έχουν χαρακτηρισθεί ως άλλα ιδιοκτησιακά μυρμήγκια, και τα μυρμήγκια θεριζοαλωνιστική μηχανή, αλλά θεωρήθηκε σχετικά κοντά.

Συνήθειες

Αναπαραγωγική και το σχηματισμό της κοινότητας

Μετά από τα αρσενικά και θηλυκά μυρμήγκια μυρμήγκι γαμήλια πτήση, κάθε θηλυκό μυρμήγκια μπορούν να συνδυαστούν με κάτι περισσότερο από τα αρσενικά μαζεύονται για να δημιουργήσει μια κοινότητα πάνω από 300 εκατομμύρια σπερματοζωάρια. Στο έδαφος μετά τα θηλυκά μυρμήγκια τα φτερά της και άρχισε να ψάχνει για ένα κατάλληλο μέρος για να χτίσει υπόγειο βασίλειο. Αυτό είναι στην πραγματικότητα η πιθανότητα επιτυχίας είναι πολύ χαμηλή, περίπου 2,5% της κοινότητας μπορεί να δημιουργήσει μακροπρόθεσμη επιτυχία. Προκειμένου να καθοριστεί κήπο μύκητα της, η βασίλισσα θα χρησιμοποιήσει το στόμα της για να σώσει τους γονείς της «βασίλειο σάκο του ένα μικρό βακτήριο κήπο.

Φωλιά έξω

Μυρμήγκια Leaf-κοπής επεξεργασίας τροφίμων είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Το μέγιστο μέγεθος των μυρμηγκιών αφήνουν τη φωλιά για να αναζητήσετε το αγαπημένο σας φυτό τους αφήνει, χρησιμοποιήστε ένα μαχαίρι αιχμηρά δόντια

http://el.swewe.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου